Liftonderhoud Liftservice Totaal

SCHINDLER LIFTEN STORING

Lift Service Totaal

Schindler liften storing verhelpen?

Bent u in het bezit van een seniorenflat, appartementencomplex of ander gebouw en heeft de Schindler lift een storing? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met Liftservice Totaal! Met de jarenlange kennis en ervaring weten wij als geen ander hoe een Schindler liften storing op een snelle manier opgelost kan worden. Wij werken met een flexibel en goed op elkaar ingespeeld team die exact weten hoe een Schindler liften storing verholpen kan worden. Bij Liftservice Totaal kunt u altijd 24/7 terecht voor liftonderhoud, -reparatie of -opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat onze specialist binnen 60 minuten ter plaatse is om de storing te verhelpen.

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Liftstoring?

Binnen 60 minuten zijn wij er!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24/7 terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 60 minuten ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. In geval van opsluiting zullen wij de opgesloten personen kalmeren via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Schindler liften storing voorkomen

Schindler is een Zwitsers bedrijf die gespecialiseerd zijn in het bouwen van liften. Zij maken geavanceerde liftsystemen voor uiteenlopende bedrijfsgebouwen, maar ook appartementencomplexen. De liften van Schindler zijn veilig en zeer betrouwbaar om te gebruiken, toch kan het voorkomen dat u Schindler lift een storing geeft. In dat geval wilt u natuurlijk dat de lift zo snel mogelijk gebruikt kan worden. Door foutief gebruik, slijtage, stroomstoring, vandalisme of beschadiging kan een storing optreden. De specialisten van Liftservice Totaal beschikken over jarenlange ervaring en hebben de kennis op het gebied van liftreparaties en voldoen aan strenge certificeringseisen. Is er een Schindler liften storing? Neem dan direct contact op met de specialisten van Liftservice Totaal!

Schindler liften storing? Liftservice totaal is 24/7 bereikbaar!

Is uw Schindler lift defect of doet er een storing voor? De liftspecialisten van Liftservice Totaal zijn 24 uur per dag bereikbaar. Met onze jarenlange ervaring in deze markt weten wij als geen ander hoe belangrijk de veiligheid, service en duurzaamheid is voor de juiste werking van een lift. Daarom is liftonderhoud, -reparatie en -modernisering aan ons toevertrouwd. Wij proberen altijd de lift zo snel mogelijk weer te veilig te laten functioneren bij een Schindler lift storing. Tijdens de reparaties maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, geavanceerde apparatuur en modern gereedschap. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een Schindler liften storing? Vul dan uw gegevens in en onze specialisten gaan graag voor u aan de slag! Binnen twee werkdagen zullen wij contact met u opnemen.

Heeft u een onderhoudscontract bij een andere partij?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u momenteel een onderhoudscontract lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten. Zo bieden wij ook hulp bij een storing bij Kone, Kone Starlift en Otis liften.

  Schindler
  Otis
  ThyssenKrupp
  Kone

  Heeft u een vraag over liftonderhoud?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   LinkedinYouTube