Liftonderhoud Liftservice Totaal

LIFTSTORING

Lift Service Totaal

Liftstoring

Het laatste waar u op zit te wachten is een liftstoring. Helaas is een liftstoring niet altijd te voorkomen. Wanneer uw lift een storing vertoont als gevolg  van een defect of schade, dan wilt u natuurlijk dat de problemen zo snel mogelijk verholpen worden. Liftservice Totaal zorgt ervoor dat de problemen op korte termijn worden verholpen. Met een team van ervaren specialisten leveren wij een complete service bij liftstoring in alle merken. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring en weten als geen ander hoe een liftenstoring zo snel mogelijk verholpen kan worden. Daarnaast hebben wij de directe beschikking over alle mogelijke liftonderdelen. Liftstoring? Dan bent u bij Liftservice Totaal aan het juiste adres.

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Liftstoring?

Binnen 60 minuten zijn wij er!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24/7 terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 60 minuten ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. In geval van opsluiting zullen wij de opgesloten personen kalmeren via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Vakkundige reparatie bij een liftstoring

Bent u eigenaar van een appartementencomplex, seniorenflat of ander gebouw en heeft u last van een liftstoring? Dan wilt u natuurlijk dat de lift zo snel mogelijk weer in beweging komt en weer goed functioneert. Een liftstoring kan eenvoudig optreden als gevolg van bijvoorbeeld slijtage van onderdelen, stroomstoring, beschadiging, vandalisme of door foutief gebruik. De ervaren specialisten van Liftservice Totaal beschikken over jarenlange kennis en ervaring en voldoen aan strenge certificeringseisen. Veelvoorkomende liftreparaties die door onze specialisten worden uitgevoerd bij een liftstoring zijn het verhelpen van keuringspunten, het reviseren van liftdeuren, het aanbrengen van frequentieregelingen en het vervangen van draagkabels en tractieschijven. Wij maken gebruik van marktvrije producten, dit houdt in dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op die manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten bij een liftstoring. Liftstoring? Bij Liftservice Totaal bent u aan het juiste adres.

Onze liftspecialisten zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u een liftstoring? De liftspecialisten van Liftservice Totaal zijn 24 uur per dag bereikbaar. Met onze jarenlange ervaring en kennis in de markt, weten wij als geen ander dat veiligheid, service en duurzaamheid erg belangrijk zijn voor de juiste werking van een lift. Bij een liftstoring zullen wij ervoor zorgen dat uw lift zo snel mogelijk weer functioneel, veilig en betrouwbaar werkt. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een liftstoring? Vul dan uw gegevens in en onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. Binnen twee werkdagen zullen wij contact met u opnemen.

Heeft u een onderhoudscontract bij een andere partij?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u last van een liftstoring en momenteel een onderhoudscontract lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten wanneer u last heeft van een liftstoring.

  Otis
  ThyssenKrupp
  Kone

  Heeft u een vraag over een liftstoring?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   LinkedinYouTube