Liftonderhoud Liftservice Totaal

LIFTONDERHOUD

Lift Service Totaal

Liftonderhoud periodiek bij Liftservice Totaal

Ondanks dat een lift opgebouwd is uit vele mechanische en elektrotechnische onderdelen, zijn wij van mening dat een lift nooit stil mag komen te staan. Om de veiligheid van een lift te kunnen waarborgen is periodiek liftonderhoud daarom van groot belang. De lift onderdelen dienen periodiek onderhouden en gekeurd te worden. Door periodiek liftonderhoud uit te laten voeren kunt u tijdig technische mankementen en onveilige situaties voorkomen. Wilt u verzekerd zijn van een optimaal functionerende en veilige lift? Sluit dan een service overeenkomst af bij Liftservice Totaal. Onze specialisten zullen het liftonderhoud uitvoeren volgens de wettelijke vereisten voor liftonderhoud. Wilt u graag passend advies voor uw situatie? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Onze specialisten zullen de status van de lift beoordelen en samen met u uw verdere wensen bespreken op het gebied van het liftonderhoud. Vervolgens zullen wij – uiteraard geheel vrijblijvend – een passend voorstel naar u toesturen.

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Liftstoring?

Binnen 60 minuten zijn wij er!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24/7 terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 60 minuten ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. In geval van opsluiting zullen wij de opgesloten personen kalmeren via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Hoe vaak is liftonderhoud nodig?

Heeft u een lift in uw wooncomplex? Dan wilt u natuurlijk dat u deze ten allen tijde probleemloos kunt gebruiken. Voor personen die afhankelijk zijn van een lift is het cruciaal om dagelijkse activiteiten uit te kunnen voeren. Daarom is regelmatig liftonderhoud van groot belang. Maar hoe vaak dien je liftonderhoud uit te laten voeren? Dat is onder andere afhankelijk van hoe intensief de lift wordt gebruikt. In een seniorenflat waar de lift meermaals per dag wordt gebruikt, gezien het aantal mindervalide personen dat daar woont, dient er vaker liftonderhoud gedaan te worden dan bij een lift die slechts eenmaal per dag wordt gebruikt. Daarnaast is het liftonderhoud ook afhankelijk van de omgeving waar de lift zich bevindt. In een omgeving waar de lift wordt blootgesteld aan weersomstandigheden zoals wind en regen hebben de liftdeuren bijvoorbeeld vaker onderhoud nodig. Daarnaast heeft ook de manier van omgaan met de lift zeker invloed op hoeveelheid liftonderhoudsbeurten die uitgevoerd dienen te worden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de lift in een ziekenhuis. Hier komt het waarschijnlijk vaak voor dat een rolstoel of ziekenhuisbed tegen de lift stoot, waardoor er problemen kunnen ontstaan.

Uitstekende liftservice bij Liftservice Totaal

Wilt u graag periodiek liftonderhoud laten uitvoeren? Neem dan eens contact op met Liftservice Totaal. Wij maken gebruik van marktvrije producten. Dit houdt in dat onze producten door alle liftonderhoudsbedrijven kan worden aangeschaft en onderhouden. Op die manier bent u nooit afhankelijk van verschillende leveranciers en bent u gegarandeerd verzekerd van lage vervangingskosten. Heeft u momenteel een onderhoudscontract bij een andere partij? Wij bieden graag en geheel vrijblijvend een second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt. Met jarenlange kennis en ervaring in de markt weten we bij Liftservice Totaal als geen ander dat veiligheid, service en duurzaamheid erg belangrijk zijn voor een goede werking van een lift. Daarom is liftonderhoud, liftmodernisering en liftreparatie wel aan ons toevertrouwd. Mede doordat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen wij voor iedere lift een uitstekende service bieden. Lift onderhoud? Wij zullen er voor zorgen dat uw lift zo snel mogelijk weer functioneel, veilig en betrouwbaar is!

Heeft u uw liftonderhoud service bij een andere partij?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u momenteel een onderhoudscontract lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier direct uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

  Otis
  ThyssenKrupp
  Kone

  Heeft u een vraag over liftonderhoud?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   Liftservice Totaal is een erkend leerbedrijf!
   LinkedinYouTube