Moderniseren Liftservice Totaal

LIFTMODERNISERING

Lift Service Totaal

Lift modernisering: verleng de levensduur van uw lift

Na jarenlang gebruik gemaakt te hebben van uw lift, komt er een bepaald moment dat u voor de keuze komt te staan om uw lift in zijn geheel te vervangen óf juist te gaan voor lift modernisering. Liftservice Totaal kan met behulp van lift modernisering de levensduur van een lift aanzienlijk verlengen. Wij zijn voortdurend op zoek naar besparende oplossingen voor modernisatie liften die het verbruik van energie, de mate van onderhoud en de toekomstige exploitatiekosten kunnen reduceren. Wilt u graag passend advies voor uw situatie? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Zij zullen de status van uw lift beoordelen en samen zullen de verdere mogelijkheden van lift modernisering bespreken. Vervolgens zullen wij – uiteraard geheel vrijblijvend – een passend voorstel naar u toesturen.

Waarom lift modernisering uitvoeren?

In sommige situaties lijkt het interessanter om een lift in zijn geheel te vervangen in plaats van het toepassen van liftmodernisering. Ook in dit soort gevallen kijken we graag of er specifieke delen van de lift behouden kunnen worden. Dit is een duurzame oplossing die langere stilstand van de lift voorkomt en een bouwkundige aanpassing achterwege laat. Voor alle lift modernisering die wij doen, maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit houdt in dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op die manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten. Er zijn verschillende redenen waarom u modernisering liften door Liftservice Totaal kunt laten doen.

 • Het comfort en het bedieningsgemak van uw lift voldoen niet meer;
 • De liftinstallatie beschikt over een verouderde techniek;
 • De lift staat regelmatig stil en heeft vaak storingen;
 • De liftinstallatie voldoet niet meer aan de huidige veiligheidseisen;
 • De liftinstallatie verbruikt te veel energie;
 • De lift heeft zijn oorspronkelijke uitstraling en/of werking verloren door schade.

Bij dit soort situaties kunnen de specialisten van Liftservice Totaal u uitstekend van dienst zijn. Lift modernisering laten uitvoeren? De ervaren specialisten van Liftservice Totaal staan graag voor u klaar met het juiste advies.

Vraag een offerte aan
Moderniseren Lift Service Totaal

Service van Liftservice Totaal

Bij Liftservice Totaal weten wij dankzij jarenlange ervaring in de markt als geen ander dat veiligheid, service en duurzaamheid van groot belang zijn voor de juiste werking van een lift. Wij zullen er voor zorgen dat uw lift zo snel mogelijk weer veilig en betrouwbaar functioneert. Daarom is modernisatie liften, liftonderhoud en liftreparatie wel aan ons toevertrouwd. Overweegt u modernisering van liften? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan! Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Merkonafhankelijk

Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

Otis
ThyssenKrupp
Kone

Heeft u een vraag over liftmodernisering?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Daarom kiest uw voor
  Liftservice Totaal

  • Kwaliteitsgericht
  • Jarenlange know-how
  • Optimale bereikbaarheid
  • Besparende oplossingen
  • Uiterst vakbekwaam
  Lift Service Totaal

  Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

  Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

  Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
  Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
  Liftservice Totaal is een erkend leerbedrijf!
  LinkedinYouTube