Liftonderhoud Liftservice Totaal

Liftrenovatie

Lift Service Totaal

Lift renovatie

Bent u de beheerder of eigenaar van een appartementencomplex, flat of bedrijfspand en is de lift aan liftrenovatie toe? De specialisten van Liftservice Totaal kunnen ervoor zorgen voor volledige liftrenovatie. Het team van specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring binnen deze branche en weten exact hoe liftrenovatie in werk moet worden gezet. Bij Liftservice Totaal staan onze specialisten 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Storing na renovatie van uw lift?

Binnen 60 minuten is één van onze specialist op locatie!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat onze specialist binnen 60 minuten op locatie is om de liftstoring te verhelpen. In geval van opsluiting zullen wij de opgesloten personen kalmeren en bijstaan via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Liftrenovatie voor uw lift

Liftrenovatie verwijst naar een upgrade en de verbetering van bestaande liften. Op die manier zorgen onze specialisten ervoor dat de lift veiliger, efficiënter en comfortabeler worden. Dit kan betekenen dat er verouderde onderdelen vervangen moeten worden, De elektronica een upgrade moet krijgen of de toegankelijkheid verbetert moet worden.

Liftrenovatie en liftmodernisering is aan te raden om de levensduur van uw lift te verlengen, maar ook om de prestaties van de lift te verbeteren, In sommige gevallen kan het zo zijn dat liftrenovatie nodig is om te voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen of wettelijke voorschriften.

24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor storingen van uw lift

Is uw lift defect of geeft deze een storing aan? Liftservicetotaal is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om de liftstoring op te lossen. Met jarenlange ervaring in deze markt weten onze specialisten als geen ander hoe belangrijk veiligheid, service en duurzaamheid is voor de juiste werking van starliften. Daarom is liftonderhoud, liftreparatie en liftmodernisering aan ons toevertrouwd. Wij proberen uw lift zo snel mogelijk weer veilig te laten functioneren. Wij verzorgen liftonderhoud voor diverse klanten in zowel grootte als kleine bedrijfsruimtes. Ons klantenbestand bestaat onder andere uit kantooreigenaren, hotelketens en woningcorporaties. Daarnaast verzorgen wij projectmatig onderhoud en bieden hoogwaardige hulp bij calamiteiten. Liftservice Totaal levert gegarandeerd maatwerkoplossingen, ongeacht de opdrachtgever of dergelijke omstandigheden. liftstoring laten verhelpen? Neem direct geheel vrijblijvend contact op met Liftservice totaal!

Liever uw liftrenovatie door Liftservice Totaal uit laten voeren?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u momenteel een onderhoudscontract lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier direct uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

  Kone
  Otis
  ThyssenKrupp

  Heeft u een vraag over liftrenovatie?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   LinkedinYouTube