Liftonderhoud Liftservice Totaal

LIFTKEURING VVE

Lift Service Totaal

Liftkeuring VvE

Een goed werkende lift is van belang voor de bewoners van uw appartementengebouw. Voor senioren kan het zelfs noodzakelijk zijn en veroorzaakt een niet-werkende lift groot ongemak. Het is daarom cruciaal om het liftonderhoud uit te besteden door een professioneel bedrijf. Een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft en deskundige monteurs in dienst heeft. De lift en ook de liftkeuring moet gewoon goed zijn en daar moet u als VvE-bestuurder op kunnen vertrouwen. Wilt u verzekerd zijn van een optimaal functionerende lift? Sluit dan een service overeenkomst voor liftkeuring vve af bij Liftservice Totaal! Wij zullen periodiek onderhoud aan uw liften uitvoeren volgens de wettelijke vereisten voor liftonderhoud. Wilt u liever eerst passend advies over liftkeuring vve? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Liftstoring?

Binnen 60 minuten zijn wij er!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24/7 terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 60 minuten ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. In geval van opsluiting zullen wij de opgesloten personen kalmeren via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Hoe vaak is liftkeuring VvE nodig?

Ieder lift heeft regelmatig onderhoud nodig. Dat is niet alleen een feit, maar ook wettelijk verplicht. Hoe vaak een liftkeuring vve nodig is, hangt af van diverse factoren zoals bijvoorbeeld de leeftijd van de installatie en hoe vaak deze wordt gebruikt. Bent u VvE-eigenaar van een seniorenflat? Dan dient daar vaker een liftkeuring vve te worden gedaan dan bij een lift die slechts een paar keer per dag wordt gebruikt. Daarnaast is liftkeuring vve ook afhankelijk van de omgeving waarin de lift staat. Wordt de lift vaak blootgesteld aan weersomstandigheden zoals wind en regen? Dan hebben de liftdeuren vaker onderhoud nodig. Maar ook de manier van omgaan met de lift heeft invloed op hoe vaak liftkeuring nodig is. Denk bijvoorbeeld maar eens aan liften in een ziekenhuis; hier komt het waarschijnlijk vrij vaak voor dat een ziekenhuisbed of rolstoel tegen de lift aan knalt.

Service van Liftservice Totaal

Bij Liftservice Totaal verzorgen we liftkeuring voor onder andere VvE’s. Wij maken gebruik van marktvrije producten, dit houdt in dat onze producten door iedere liftenfirma aangeschaft en onderhouden kunnen worden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten. Bij Liftservice Totaal hebben we jarenlange ervaring en kennis in de markt en weten we als geen ander dat veiligheid, service en duurzaamheid erg belangrijk zijn voor een goede werking van een lift. Wilt u zeker zijn van een optimaal functionerende lift? Dan bent u bij Liftservice Totaal aan het juiste adres!

Heeft u een onderhoudscontract bij een andere partij?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u momenteel een onderhoudscontract lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

  Otis
  ThyssenKrupp
  Kone

  Heeft u een vraag over liftonderhoud?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   LinkedinYouTube