Liftonderhoud Liftservice Totaal

PERIODIEKE LIFTKEURING

Lift Service Totaal

Periodieke liftkeuring

Om de veiligheid van de lift te waarborgen, is een periodieke liftkeuring van groot belang. Dit voorkomt dat de lift storingen krijgt of dat kleine mankementen uitgroeien tot grotere problemen, waardoor de lift stil kan komen te staan. Periodieke lift keuring, ook wel regelmatig onderhoud genoemd, zorgt voor een verlaging van het aantal storingen en dus ook lagere reparatiekosten. Wilt u verzekerd zijn van een optimaal functionerende lift? Sluit dan een serviceovereenkomst af bij Liftservice Totaal. Wij zullen altijd periodieke liftkeuringen bij uw lift(en) uitvoeren volgens de wettelijke vereisten voor liftonderhoud. Wilt u liever eerst passend advies over de situatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs!

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Liftstoring?

Binnen 60 minuten zijn wij er!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24/7 terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat onze specialisten altijd binnen 60 minuten ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. In geval van opsluiting zal de meldkamer de opgesloten personen kalmeren via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Hoe vaak is een (verplichte) periodieke liftkeuring nodig?

Volgens de wetgeving is liftkeuring verplicht, waarbij alle personenliften minimaal elke achttien maanden een periodieke keuring ondergaan. De allereerste keuring van liften moet binnen twaalf maanden plaatsvinden na ingebruikname. Hoe vaak een periodieke liftkeuring echt nodig is, hangt onder andere af van hoe intensief de lift wordt gebruikt. In een seniorenflat waar de lift waarschijnlijk vaker wordt gebruikt, dient er vaker een periodieke lift keuring te worden uitgevoerd dan bij een lift die slechts een paar keer per dag wordt gebruikt.

Daarnaast wordt het ook bepaald door de omgeving waar de lift zich bevindt. In een omgeving waar de lift blootgesteld wordt aan weersomstandigheden zoals wind en regen, hebben liftdeuren vaker onderhoud nodig. Maar ook de manier van omgaan met de lift heeft invloed op hoe vaak een periodieke liftkeuring nodig is. Denk bijvoorbeeld aan de liften in een ziekenhuis, waar het waarschijnlijk vaak voorkomt dat een ziekenhuisbed of rolstoel tegen de lift stoot. Uiteindelijk wordt bij het afsluiten van een onderhoudscontract bepaald hoe vaak de lift onderhoud nodig heeft, rekening houdend met de genoemde omstandigheden.

Periodieke liftkeuring voor een optimaal functionerende lift

Bij Liftservice Totaal maken we gebruik van marktconforme producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kunnen worden aangeschaft en onderhouden. Op die manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten. Bij Liftservice Totaal hebben we jarenlange kennis en ervaring in de markt en weten we als geen ander dat veiligheid, service en duurzaamheid erg belangrijk zijn voor een goede werking van een lift. Daarom kunt u periodieke lift keuring met een gerust hart aan ons toevertrouwen! Wilt u zeker zijn van een optimaal functionerende lift? Sluit dan een serviceovereenkomst voor periodieke liftkeuring af bij Liftservice Totaal!

Heeft u elders een onderhoudscontract of periodieke liftkeuring?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u momenteel een onderhoudscontract of periodieke liftkeuring lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

  Otis
  ThyssenKrupp
  Kone

  Heeft u een vraag over liftonderhoud?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   LinkedinYouTube