Liftonderhoud Liftservice Totaal

PERIODIEKE LIFTKEURING

Lift Service Totaal

Periodieke liftkeuring

Om veiligheid van de lift te kunnen waarborgen een periodieke liftkeuring van groot belang. Dit voorkomt dat een lift een storing krijgt of dat kleine storingen of mankementen uit kunnen groeien tot grotere problemen waardoor de lift stil kan komen te staan. Periodieke liftkeuring, ook wel regelmatig onderhoud genoemd zorgt voor een verlaging van het aantal storingen en dus ook lagere reparatiekosten. Wilt u verzekerd zijn van een optimaal functionerende lift? Sluit dan een service overeenkomst af bij Liftservice Totaal. Wij zullen altijd periodieke liftkeuring bij uw lift(en) uitvoeren volgens de wettelijke vereisten voor lift onderhoud. Wilt u liever eerst passend advies over de situatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Liftstoring?

Binnen 60 minuten zijn wij er!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24/7 terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat onze specialisten altijd binnen 60 minuten ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. In geval van opsluiting zal de meldkamer de opgesloten personen kalmeren via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Hoe vaak is een periodieke liftkeuring nodig?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract wordt er bepaald hoe vaak de lift onderhoud nodig heeft. Hoe vaak een periodieke liftkeuring nodig is hangt namelijk onder andere af van hoe intensief de lift gebruikt wordt. In een seniorenflat waar de lift waarschijnlijk vaker wordt gebruikt, dient er vaker een periodieke liftkeuring gedaan te worden dan bij een lift die slechts een paar keer per dag gebruikt wordt. Hoe vaak een periodieke liftkeuring plaats moet vinden wordt ook bepaald door de omgeving waar de lift zich bevindt. In een omgeving waar de lift blootgesteld wordt aan weersomstandigheden zoals wind en regen, hebben liftdeuren bijvoorbeeld vaker onderhoud nodig. Maar ook de manier van omgaan met de lift heeft invloed op hoe vaak periodieke liftkeuring nodig is. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de liften in een ziekenhuis. Hier komt het waarschijnlijk vaak voor dat een ziekenhuisbed of rolstoel tegen de lift stoot.

Periodieke liftkeuring voor een optimaal functionerende lift

Bij Liftservice Totaal maken we gebruik van marktvrije producten. Dit houdt in dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op die manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten. Heeft u momenteel een onderhoudscontract voor periodieke liftkeuring bij een andere partij? Wij bieden graag en geheel vrijblijvend een second opinion aan, zodat u zeker weet of u momenteel over de juiste service en voorwaarden beschikt. Bij Liftservice Totaal hebben we jarenlange kennis en ervaring in de markt en weten we als geen ander dat veiligheid, service en duurzaamheid erg belangrijk zijn voor een goede werking van een lift. Daarom is periodieke liftkeuring wel aan ons toevertrouwd! Zeker zijn van een optimaal functionerende lift? Sluit dan een service overeenkomst voor periodieke liftkeuring af bij Liftservice Totaal!

Heeft u een onderhoudscontract of periodieke liftkeuring bij een andere partij?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u momenteel een onderhoudscontract of periodieke liftkeuring lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

  Otis
  ThyssenKrupp
  Kone

  Heeft u een vraag over liftonderhoud?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   LinkedinYouTube