Liftonderhoud Liftservice Totaal

LIFTONDERHOUD

Lift Service Totaal

Liftonderhoud bij Liftservice Totaal

Dankzij de service van Liftservicetotaal.nl kunnen technische storingen en onveilige situaties tijdig worden opgespoord en voorkomen. Liften zijn complexe machines met talloze mechanische- en elektrotechnische onderdelen. Bij storingen of gebreken kan een lift daardoor plotseling stil vallen. Om de veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen is regelmatig liftonderhoud essentieel. Onder zorgvuldig liftonderhoud vallen inspecties en reparaties van onderdelen die kunnen leiden tot onveilige situaties. Niemand wil immers vast komen te zitten op weg naar een meeting of gewond raken door simpelweg gebruikt te maken van een lift. Wilt u in het heden en in de toekomst een veilige en goed functionerende lift? Neem contact op en maak een afspraak bij Liftservice Totaal! Onze specialisten bieden u graag vrijblijvend advies en nemen graag de mogelijkheden met u door.

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Liftstoring?

Binnen 60 minuten zijn wij er!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24/7 terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 60 minuten ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. In geval van opsluiting zullen wij de opgesloten personen kalmeren via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Periodiek liften onderhoud laten uitvoeren

Liften zijn zeer diverse en unieke machines. Hoe vaak een lift onderhouden moet worden is afhankelijk van de leeftijd, het gebruik en het type lift. Wettelijk bent u verplicht om jaarlijks onderhoud uit te voeren. Het is echter verstandig om de lift vaker te onderhouden om zeker te zijn van hoogwaardige kwaliteit en om nare situaties te voorkomen. Wanneer een lift intensief gebruikt wordt en meerdere jaren oud is, is het aangeraden om deze jaarlijks frequenter te onderzoeken. De omgeving en de manier van gebruik hebben daarnaast ook invloed op de frequentie van liftonderhoud. Regelmatig liftonderhoud is van groot belang om optimaal gebruik te kunnen maken van de lift. Neem contact met ons op om een beter beeld te hebben bij de frequentie en kosten van liftonderhoud. Onze medewerkers helpen u graag en zullen alle belangrijke punten met u door nemen.

Meer dan alleen liftonderhoud

Is uw lift buiten werking of wilt u onveilige situaties voorkomen? Dan is Liftservice Totaal dé partij voor u! Wij leveren hoogwaardig, periodiek liftonderhoud. Bij ons kunt u echter op meer dan alleen onderhoud rekenen. Bij Liftservice Totaal beschikken we over jarenlange kennis en ervaring, waarbij we ons bewust zijn van het belang van veiligheid en service voor een goed functionerende lift. Dankzij onze merkonafhankelijkheid en brede specialisatie kunnen we voor iedere lift uitstekende service bieden. Liftotaalservice biedt liftonderhoud, modernisering en reparatie, waarbij we voldoen aan de wettelijke eisen en uw specifieke behoeften in acht nemen. Wij zorgen ervoor dat uw lift snel weer operationeel, veilig en betrouwbaar zal zijn! Maak eenvoudig een afspraak met onze specialisten, die u graag voorzien van een vrijblijvende offerte. Uw lift zal worden geïnspecteerd, geëvalueerd en voorzien van een passend plan. Neem snel contact op laat uw lift weer langdurig optimaal functioneren.

Lage onderhoudskosten

Onze specialisten gebruiken producten die niet gebonden zijn aan marktbeperkingen. Dit stelt ons in staat om de vereiste onderdelen bij verschillende partijen aan te schaffen, waardoor we altijd een lage prijs voor de benodigde producten betalen. Uiteraard profiteert u hier ook van, met lage kosten voor liftonderhoud. Mocht u een onderhoudscontract hebben bij een andere partner, dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een second-opinion. Op deze manier weet u hoe de voorwaarden en kwaliteit nog verder verbeterd kan worden.

Vraag hier direct uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Otis
  ThyssenKrupp
  Kone

  Heeft u een vraag over liftonderhoud?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   Liftservice Totaal is een erkend leerbedrijf!
   LinkedinYouTube