Liftonderhoud Liftservice Totaal

Kone starlift storing

Lift Service Totaal

Kone starlift

Bent u de beheerder of eigenaar van een appartementencomplex, flat of bedrijfspand en heeft de Kone startlift, Kone gevellift of Kone brancardlift een storing? De specialisten van Liftservice Totaal kunnen ervoor zorgen dat de Kone starlift storing op korte termijn wordt verholpen. Het team van specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring binnen deze branche en weten precies hoe zij de storing op kunnen lossen. Bij Liftservice Totaal staan onze specialisten 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar! Na de melding zorgen we ervoor dat we binnen 60 minuten op locatie zijn om de Kone starlift storing weer te verhelpen!

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Kone starlift storing?

Binnen 60 minuten is één van onze specialist op locatie!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat onze specialist binnen 60 minuten op locatie is om de Kone starlift storing te verhelpen. In geval van opsluiting zullen wij de opgesloten personen kalmeren en bijstaan via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Reparatie van uw Kone starlift

De Kone starliften zijn veilig, betrouwbaar en zeer comfortabel in gebruik, maar natuurlijk kan het voorkomen dat er een storing optreedt. En het laatste waar u op zit te wachten is een starliftstoring aan uw Kone lift, helaas is dit niet altijd te voorkomen. Een Kone starlift storing kan gemakkelijk optreden als gevolg van bijvoorbeeld slijtage van onderdelen, stroomstoring, beschadiging, foutief gebruik of vandalisme. De ervaren specialisten van Liftservice Totaal voldoen aan strenge certificeringseisen en verhelpen graag het probleem aan de Kone starlift. Veelvoorkomende Kone liften reparaties die onze specialisten uitvoeren zijn het verhelpen van keuringspunten, het reviseren van liftdeuren, het aanbrengen van frequentieregelingen en het vervangen van draagkabels en tractieschijven.

24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor uw Kone starlift storing

Is uw Kone starlift defect of geeft deze een storing aan? Liftservicetotaal is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om de Kone starlift storing op te lossen. Met onze jarenlange ervaring in deze markt weten onze specialisten als geen ander hoe belangrijk veiligheid, service en duurzaamheid is voor de juiste werking van starliften. Daarom is liftonderhoud, liftreparatie en liftmodernisering aan ons toevertrouwd. Wij proberen uw starlift zo snel mogelijk weer veilig te laten functioneren. Wij verzorgen liftonderhoud voor diverse klanten in zowel grootte als kleine bedrijfsruimtes. Ons klantenbestand bestaat onder andere uit kantooreigenaren, hotelketens en woningcorporaties. Daarnaast verzorgen wij projectmatig onderhoud en bieden hoogwaardig hulp bij calamiteiten. Liftservice Totaal levert gegarandeerd maatwerkoplossingen, ongeacht de opdrachtgever of dergelijke omstandigheden. Kone starlift storing verhelpen? Neem direct geheel vrijblijvend contact op met Liftservice totaal!

Liever uw liftonderhoud door Liftservice Totaal uit laten voeren?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u momenteel een onderhoudscontract lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier direct uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

  Kone
  Otis
  ThyssenKrupp

  Heeft u een vraag over een liftstoring?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   LinkedinYouTube