Liftonderhoud Liftservice Totaal

KONE LIFTEN STORING

Lift Service Totaal

Kone liften storing

Bent u de eigenaar van een appartementencomplex of bedrijfspand en heeft het pand een Kone lift met storing? Liftservice Totaal kan daarbij helpen en ervoor zorgen dat de Kone liften storing op korte termijn verholpen wordt. Met een team van ervaren Kone specialisten weten wij als geen ander hoe we een Kone liften storing veilig en snel op kunnen lossen. Onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en werken met precisie. Bij Liftservice Totaal kunt u 24/7 terecht voor calamiteiten of opsluitingen. Onze specialisten zorgen er te allen tijde voor dat er binnen 60 minuten een specialist ter plaatse is om de Kone liften storing te verhelpen. Last van een Kone liften storing? Bij Liftservice Totaal zit u goed!

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Liftstoring?

Binnen 60 minuten zijn wij er!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24/7 terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 60 minuten ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. In geval van opsluiting zullen wij de opgesloten personen kalmeren via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Reparatie van uw Kone lift

De liften van Kone zijn veilig, betrouwbaar en zeer comfortabel in gebruik, toch kan het voorkomen dat er een Kone liften storing plaatsvindt. En dit is natuurlijk het laatste waar u op wacht, maar helaas is dit niet altijd te voorkomen. Een Kone liften storing kan eenvoudig optreden als gevolg van bijvoorbeeld slijtage van onderdelen, stroomstoring, beschadiging, foutief gebruik of vandalisme. De ervaren specialisten voldoen aan strenge certificeringseisen en helpen graag het probleem op te lossen. Veelvoorkomende liftreparaties die worden uitgevoerd zijn het verhelpen van keuringspunten, het reviseren van liftdeuren, het aanbrengen van frequentieregelingen en het vervangen van draagkabels en tractieschijven.

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Is uw Kone lift defect of doet er zich een storing voor? Liftservicetotaal is 24 uur per dag bereikbaar om de Kone liften storing te verhelpen. Met onze jarenlange ervaring in deze markt weten wij als geen ander hoe belangrijk veiligheid, service en duurzaamheid is voor de juiste werking van een lift. Daarom is liftonderhoud, liftmodernisering en liftreparatie aan ons toevertrouwd. Wij proberen de lift zo snel mogelijk weer op de normale manier, veilig te laten functioneren. Wij verzorgen liftonderhoud voor vele klanten, zowel groot als klein. Ons klantenbestand bestaat onder andere uit kantooreigenaren, hotelketens, woningcorporaties en Vereniging van Eigenaren. Wij verzorgen tevens projectmatig onderhoud en bieden hulp bij calamiteiten. Wij leveren aan alle klanten altijd maatwerkoplossingen, ongeacht de opdrachtgever of omstandigheden. Kone liften storing verhelpen? Neem nu geheel vrijblijvend contact op met Liftservice totaal!

Heeft u uw liftonderhoudt bij een andere partij?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u momenteel een onderhoudscontract lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier direct uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

  Otis
  ThyssenKrupp
  Kone

  Heeft u een vraag over een liftstoring?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   LinkedinYouTube