Liftonderhoud Liftservice Totaal

LIFTONDERHOUD BREDA

Lift Service Totaal

Liftonderhoud Breda

Wilt u verzekerd zijn van een optimaal functionerende lift? Dan bent u bij Liftservice Totaal aan het juiste adres! Ondanks dat een lift opgebouwd is uit vele mechanische en elektrotechnische onderdelen, zijn wij van mening dat een lift nooit stil mag komen te staan. Om de veiligheid van een lift te kunnen waarborgen is periodiek liftonderhoud van groot belang. Wij zullen liftonderhoud bij uw lift(en) in Breda uitvoeren volgende de wettelijke vereisten voor lift onderhoud. De liftonderdelen dienen periodiek onderhouden en gekeurd te worden. Hierdoor neemt het aantal storingen af en dus ook de reparatiekosten. Wilt u graag liftonderhoud in Breda en omstreken laten uitvoeren door Liftservice totaal? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs! Wij zullen de status van de lift beoordelen en bespreken samen met u wat uw verdere wensen zijn. Vervolgens zullen wij – uiteraard geheel vrijblijvend – een passend voorstel naar u opsturen.

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Liftstoring?

Binnen 60 minuten zijn wij er!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24/7 terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 60 minuten ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. In geval van opsluiting zullen wij de opgesloten personen kalmeren via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Hoe vaak is liftonderhoud nodig?

Heeft u een lift in een wooncomplex? Dan wilt u natuurlijk dat deze werkt, zonder problemen. Voor mensen die afhankelijk zijn van een lift is het zelfs cruciaal om dagelijkse activiteiten uit te kunnen voeren. Daarom is het van groot belang dat u regelmatig liftonderhoud in uw liften in Breda laat uitvoeren. Maar hoe vaak is liftonderhoud nodig? Dan is sterk afhankelijk van hoe intensief de lift wordt gebruikt. In een seniorenflat – waar de lift waarschijnlijk veelvuldig gebruikt wordt gezien het aantal minder valide personen dat er woont – is liftonderhoud waarschijnlijk vaker nodig dan bij een lift die maar enkele keren per dag wordt gebruikt. Maar liftonderhoud is ook afhankelijk van de omgeving waarin de lift staat. In een omgeving waarin de lift veel wordt blootgesteld aan regen en wind, hebben liftdeuren waarschijnlijk vaker onderhoud nodig. Tot slot heeft de manier van omgaan met de lift ook zeker invloed op hoe vaak liftonderhoud nodig is. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een lift in een ziekenhuis.

Uitstekende liftservice bij Liftservice Totaal

Liftonderhoud in Breda en omstreken? Neem dan contact met ons op! Met jarenlange kennis en ervaring in de markt weten wij bij Liftservice Totaal als geen ander dat veiligheid, service en duurzaamheid erg belangrijk zijn voor een goede werking van een lift. Daarom is liftonderhoud wel aan ons toevertrouwd. Ook voor liftmodernisering en liftreparatie kunt u bij ons terecht! Liftonderhoud nodig in Eindhoven? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Heeft u een onderhoudscontract bij een andere partij?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u momenteel een onderhoudscontract lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

  Otis
  ThyssenKrupp
  Kone

  Heeft u een vraag over liftonderhoud?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   LinkedinYouTube