Liftonderhoud Liftservice Totaal

LIFTONDERHOUD EINDHOVEN

Lift Service Totaal

Liftonderhoud Eindhoven

Om de veiligheid van een lift te kunnen waarborgen is periodiek liftonderhoud van groot belang. Dit voorkomt dat de lift storing krijgt of dat kleine mankementen aan de lift uit kunnen groeien tot grotere problemen waardoor hij stil komt te staan. De lift onderdelen dienen periodiek onderhouden en gekeurd te worden. Hierdoor neemt het aantal storingen af en dus ook de reparatiekosten. Wilt u verzekerd zijn van een optimaal functionerende en veilige lift? Dan bent u bij Liftservice Totaal aan het juiste adres. Wij zullen liftonderhoud bij uw lift(en) in Eindhoven uitvoeren volgens de wettelijke vereisten voor lift onderhoud. Wilt u eerst graag een passend advies voor uw situatie in Eindhoven? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Wij zullen de status van uw lift in Eindhoven beoordelen en bespreken samen uw verdere wensen op het gebied van liftonderhoud. Vervolgens sturen wij – uiteraard geheel vrijblijvend – een passend voorstel naar u toe.

Liftservice Totaal - 24/7 bereikbaar

Liftstoring?

Binnen 60 minuten zijn wij er!

Liftservice Totaal beschikt over een meldkamer waar u 24/7 terecht kunt voor calamiteiten of opsluitingen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 60 minuten ter plaatse zijn om de storing te verhelpen. In geval van opsluiting zullen wij de opgesloten personen kalmeren via de aanwezige intercom verbinding.

Bel snel 040 750 16 41

Hoe vaak is liftonderhoud nodig?

Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit wordt er bepaald hoe vaak uw lift in Eindhoven onderhoud nodig heeft. Hoe vaak onderhoud nodig is, hangt af van onder andere hoe intensief de lift gebruikt wordt. Gaat het om liften in een seniorenflat? Dan zal de lift daar waarschijnlijk vaker gebruikt worden en dient er dus vaker een liftkeuring gedaan te worden dan bij een lift die slechts een paar keer per dag gebruikt wordt. Daarnaast is het liftonderhoud ook afhankelijk van de omgeving waarin het staat. In een omgeving waar de lift veel wordt blootgesteld aan weersomstandigheden zoals wind en regen zullen de liftdeuren waarschijnlijk wat vaker onderhoud nodig hebben. Maar ook de manier van omgaan met de lift heeft invloed om hoe vaak liftonderhoud uitgevoerd dient te worden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een lift in een ziekenhuis. Hier komt het waarschijnlijk vaak voor dat een rolstoel of ziekenhuisbed tegen de lift stoot, waardoor liftonderhoud ook net wat vaker nodig is.

Uitstekende liftservice in Eindhoven en omstreken

Wilt u graag liftonderhoud in Eindhoven laten uitvoeren? Neem dan eens contact met ons op! Wij maken gebruik van marktvrije producten. Dit houdt in dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op die manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten. Bij Liftservice Totaal weten wij als geen ander dat veiligheid, service en duurzaamheid erg belangrijk zijn voor een goede werking van uw lift in Eindhoven. Mede doordat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen wij voor iedere lift een uitstekende service bieden. Lift onderhoud Eindhoven? Wij zorgen ervoor dat uw lift zo snel mogelijk weer functioneel, veilig en betrouwbaar is!

Wilt u vrijblijvend advies of heeft u andere vragen? Bel dan 040 750 16 40!

Heeft u een onderhoudscontract bij een andere partij?

Vraag een second opinion aan!

Heeft u momenteel een onderhoudscontract lopen bij een andere partij? Wij bieden graag een geheel vrijblijvende second opinion aan, zodat u zeker weet of u op dit moment over de juiste service en voorwaarden beschikt.

Vraag hier uw second opinion aan


  Upload hier uw liftdocumenten (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb).

  Stuur andere bestandsformaten- en groottes via WeTransfer naar info@liftservicetotaal.nl

  Heeft u nog vragen?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Merkonafhankelijk

  Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

  Otis
  ThyssenKrupp
  Kone

  Heeft u een vraag over liftonderhoud?

   Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

   Daarom kiest u voor
   Liftservice Totaal

   • Kwaliteitsgericht
   • Jarenlange know-how
   • Optimale bereikbaarheid
   • Besparende oplossingen
   • Uiterst vakbekwaam
   Lift Service Totaal

   Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

   Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

   Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
   Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
   LinkedinYouTube