OVER LIFTSERVICE TOTAAL

Lift Service Totaal

Maatwerkoplossingen met snelheid en flexibiliteit

Bij Liftservice Totaal geloven we in een constante functionaliteit en veiligheid van uw lift, daarom is het onderhouden, moderniseren en repareren van uw lift wel aan ons toevertrouwd.

Met jarenlange kennis en ervaring in de markt weten wij als geen ander dat veiligheid, service en duurzaamheid erg belangrijk zijn voor een goede werking van een lift. Mede doordat we merkonafhankelijk zijn kunnen wij voor elke lift een uitstekende service bieden. Onze veilige en vooral betaalbare oplossingen voor onderhoud, renovatie, modernisering en reparatie zijn voor bedrijven vaak de drijfveer om Liftservice Totaal voor deze diensten in te schakelen.

Liftservice Totaal is een jong en dynamisch samenspel tussen de liftspecialisten Bart Wiegers en André Touwslager. Twee specialisten met jarenlange ervaring en de missie om de service in de liftenbranche naar een hoger niveau te tillen. Een flexibel en goed op elkaar ingespeeld team waarbij kwaliteit, snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staat.

Onze specialisten

Merkonafhankelijk

Bij Liftservice Totaal maken wij gebruik van marktvrije producten. Dit betekent dat onze producten door iedere liftenfirma kan worden aangeschaft en onderhouden. Op deze manier bent u nooit afhankelijk van leveranciers en bent u verzekerd van lage vervangingskosten.

Otis
ThyssenKrupp
Kone

Heeft u een vraag aan ons?

  Ik geef toestemming aan Liftservice Totaal om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Daarom kiest u voor
  Liftservice Totaal

  • Kwaliteitsgericht
  • Jarenlange know-how
  • Optimale bereikbaarheid
  • Besparende oplossingen
  • Uiterst vakbekwaam
  Lift Service Totaal

  Onze liftservice gaat alleen maar omhoog

  Vrijblijvend advies over uw lift? Bel 040 750 16 40

  Nederlandse Lifttechnische Bedrijven
  Liftservice Totaal is lid van de koninklijke metaalunie
  Liftservice Totaal is een erkend leerbedrijf!
  LinkedinYouTube